CINE SUNTEM?

Prograf: statii de lucru, statii grafice profesionale, echipamente de printare pt format mare de tip plotter, software profesional pentru grafica si editare
Prograf: statii de lucru, statii grafice profesionale, echipamente de printare pt format mare de tip plotter, software profesional pentru grafica si editare

Stații grafice Z by HP | Prograf

Desktop Z Workstation

Stațiile grafice HP Z sunt special concepute pentru realitatea virtuală deoarece oferă putere supremă pentru crearea de conținut VR și experiențe complet captivante. Acestea reprezintă cele mai puternice desktop-uri de la HP, având o putere fără precedent și o siguranta aparte, datorită productivității lor.

Începând cu redarea în timp real și până la simulări 3D, stația grafică Z by HP este construită și pregătită pentru orice proiect. Cu ajutorul ei puteți explora dimensiuni noi, puteți construi lumi mai mari, puteți spune povești mai bogate și puteți reda totul la standarde înalte de calitate.

Este important de menționat că aceste workstations deservesc multiple domenii de activitate, precum: mass-media, divertisment, design de produs (Adobe Photoshop), video editing, arhitectură, inginerie, proiectare, realitate virtuală.

Atat companiile cat si persoanele fizice, utilizează aceste workstations cu încredere, datorita performanțelor remarcabile și pentru a-și maximiza productivitatea în grafică, configurare, design, editare video și multe alte domenii profesionale.

Oferim o gamă variată de stații grafice performante pentru grafică, configurare, design, editare video sau realitate virtuală. Comandă acum!

Arunca o privire pe gama noastra de produse sau contacteaza-ne direct!

CE OFERIM?

Echipamente profesionale pentru profesionisti. Solutii fara compromis.

 • Statii grafice configurate in functie de softul pe care il utilizati
 • Statii grafice mobile cu performanţe remarcabile şi o versatilitate deosebită
 • Placi video profesionale Nvidia Quadro si AMD.
 • Gama completa Microsoft Surface pentru a avea „the ultimate device”
 • Produse destinate Virtual Reality si Augmented Reality
 • Monitoare profesionale destinate celor cu atentie la detalii

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

 • Statii grafice configurate in functie de softul utilizat
 • Stocuri si disponibilitate rapida a produselor
 • Experienta si suport avizat pentru produsele vandute
 • Gama completa Microsoft Surface disponibila
 • HP Z si Microsoft Surface reprezinta maximum de la un computer, astazi. Toate disponibile la www.prograf.ro

Livrare rapida

Livrare rapida a solutiilor de care ai nevoie, indiferent daca ai nevoie de cea mai noua statie grafica din lume sau noul model de Surface pentru a lucra pe tot ce are mai bun tehnologia sa iti ofere!

Garantie pe o perioada extinsa

Te-ai saturat sa primesti 1 singur an garantie la tot ce cumpara compania ta? Noi oferim 3 ani garantie la toate statiile grafice din oferta.

Consultanta avizata

Stim ce inseamna sa astepti ore intregi pentru o randare! Consultantii nostri vor identifica computerul ideal pentru softurile pe care le utilizezi astfel incat tu sa poti lucra mai usor, mai rapid si fara batai de cap!

Informatii avizate

Prea multe detalii? Un artist nu trebuie sa fie si IT-ist, nu-i asa?

Contacteaza-ne si ne ocupam noi de hardware-ul de care ai nevoie, astfel incat tu sa poti crea in continuare, fara batai de cap.