CE OFERIM?

Prograf: statii de lucru, statii grafice profesionale, echipamente de printare pt format mare de tip plotter, software profesional pentru grafica si editare
Prograf: statii de lucru, statii grafice profesionale, echipamente de printare pt format mare de tip plotter, software profesional pentru grafica si editare

Stații grafice HP

Stații de lucru HP

Stațiile grafice HP Z sunt special concepute pentru cele mai solicitante aplicații software, deoarece oferă putere supremă pentru crearea de conținut și experiențe complet captivante. Acestea reprezintă cele mai puternice desktop-uri de la HP, având o putere fără precedent și o siguranta aparte, datorită productivității lor.

Începând cu redarea în timp real și până la simulări 3D, stația grafică Z by HP este construită și pregătită pentru orice proiect. Cu ajutorul ei puteți explora dimensiuni noi, puteți construi lumi mai mari, puteți spune povești mai bogate și puteți reda totul la standarde înalte de calitate.

Este important de menționat că aceste workstations deservesc multiple domenii de activitate, precum: mass-media, divertisment, design de produs (Adobe Photoshop), video editing, arhitectură, inginerie, proiectare, realitate virtuală.

Atat companiile cat si persoanele fizice, utilizează aceste workstations cu încredere, datorita performanțelor remarcabile și pentru a-și maximiza productivitatea în grafică, configurare, design, editare video și multe alte domenii profesionale.

Oferim o gamă variată de stații grafice performante pentru grafică, configurare, design, editare video sau realitate virtuală. Comandă acum!

Arunca o privire pe gama noastra de produse sau contacteaza-ne direct!

Echipamente profesionale. Soluții fără compromis.

 • Stații grafice configurate in funcție de softul pe care îl utilizați
 • Stații grafice mobile cu performanţe remarcabile şi o versatilitate deosebită
 • Plăci video profesionale Nvidia Quadro si AMD.
 • Gama completa Microsoft Surface pentru a avea “the ultimate device”
 • Produse destinate Virtual Reality si Augmented Reality
 • Monitoare profesionale

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

 • Stații grafice HP configurate in funcție de softul utilizat
 • Stocuri și disponibilitate rapidă a produselor
 • Experiența si suport avizat pentru produsele vândute
 • Gama completa Microsoft Surface disponibilă
 • HP Z reprezinta maximum de la un computer. Toate disponibile la www.prograf.ro

Livrare rapida

Livrare rapidă a soluțiilor de care ai nevoie, indiferent dacă ai nevoie de cea mai nouă stație grafică din lume sau noul model de Surface pentru a lucra pe tot ce are mai bun tehnologia să îți ofere!

Garantie pe o perioada extinsa

Te-ai săturat să primești 1 singur an garanție la tot ce cumpară compania ta? Noi oferim 3 ani garanție la toate stațiile grafice din ofertă.

Consultanță avizată

Știm ce înseamnă să aștepți ore întregi pentru o randare! Consultanții noștri vor identifica computerul ideal pentru softurile pe care le utilizezi astfel încat tu să poți lucra mai ușor, mai rapid si fără bătăi de cap!

Informații avizate

Prea multe detalii? Un artist nu trebuie să fie si IT-ist, nu-i așa?

Contacteaza-ne si ne ocupăm noi de hardware-ul de care ai nevoie, astfel încat tu să poți crea in continuare, fără bătăi de cap.